Måndagsmissen

Man kan ju gilla rutiner. Särskilt efter en långledighet som i julas. Så den här veckan skulle jag på’t igen.

Måndag och onsdag morgon i mitt huvud betyder “varmt vatten på Medley d.v.s BAD”. Vi har oftast haft som rutin att åka på onsdagar, men idag behövde 4åringen nåt extra efter en trist helg. Väskan packades och utan att kolla upp om något förändrats för det nya året tågade vi in i simhallen och ner i en…kall pool? Eller, kall eller kall, men inte varm iallafall.

Lillen blev, trots gossigt underhudsfett som heter duga, blå om läpparna och jag gladdes istället åt att personalen så smart ställt flera badbaljor i duschutrymmena. Jag fyllde upp två baljor i duschen och sönerna fick sig en varm badstund ändå 🙂

Så kan det gå när inte mamma läser på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − åtta =