Hej Nyköpings Kommun!

Detta spektakel med graffitiväggen är ju lite pinsamt. För ER! Inte för Carolina Falkholt, som enbart använt sin konstnärlighet. Förvisso opassande för målgruppen kan tyckas, men ändå. Hon har givits utrymme att skapa och nu ska det målas över? Vilken kommun ber en konstnär att skapa ett verk och inte be om skissförslag först, eftersom det är ett verk som ska pryda en skola i många år? Eller varför inte ta in skisser från flera konstnärer och därefter välja det som “passar”. Jag skriver typ aldrig sådana här “suckande” inlägg, men nu är det nästan så att man tycker att detta konstverk borde få vara kvar bara för att lära somliga en läxa… Så får man väl blunda när man kommer till skolan istället, om man inte vill se 🙂  Kommunikation, Nyköping. Kommunikation…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =