NYÅRSHÄLSNING

Jag säger som pappa Ben i årets fantastiska julkalender. Varför ska man tänka på framtiden? Framtiden kommer ju i alla fall, vare sig man vill det eller inte.

Då kanske det är bäst att göra det bästa av nuet för att vår framtid ska bli så bra som möjligt, när den väl kommer, inte sant? Jag lever gärna i nuet och tre veckor framåt, samtidigt. I mitt huvud har december redan varit slut kring nån dag efter annandag jul, fastän det varit några dar kvar. Typiskt mig.

Mina fina barn hjälper mig, tack vare deras blotta existens, att leva i nuet. Utan dem hade jag inte njutit lika mycket, det är jag säker på. På grund av dem alla måste jag leva NU och stanna upp. Annars missar jag alltihop.

Men nu, de sista skälvande minuterna före tolvslaget vill jag önska mig själv det bästa året nånsin. Jag vill önska mig ett år där jag tänker på att göra nuet så bra att framtiden genom det formas till någonting underbart. Och detsamma vill jag önska dig, vem du än är.

GOTT NYTT ÅR! Gör detta till ditt bästa. Kram Andrea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − femton =