Den blomstertid nu kommer

Alltså, det kan bara bli HUR mysigt som helst när min grönfingrade vän bjöd in ett gäng girls igår på blommakeri-kväll. Hon och fler därtill har väääldigt gröna fingrar och jag, som jag nämnt tidigare, har inga fingrar alls när det kommer till blommor.

Image-1 2

Stod där med en egenuppbyggd prestationsångest alldeles i onödan. En klump i magen som sa:

“…det är NU det gäller. SKAPA något FINT…och gör det NU!

Hjälp! Ja, med verklig hjälp från höger och vänster fick jag till en fin julblomma med stjärnprydd mossgran som står på bordet hemma. I did it!

Image-1

Det är så grymt skönt med såna här initiativ. Träff med tema, tjejer, prat, fika. Jag hade aldrig kommit mig för att bygga ihop en sån här grej annars. Kvällen avslutades med lussebullegran och den godaste varma äppelmust jag någonsin druckit. Heja juntor!

Image-1 3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 2 =