Som din dag så skall din kraft ock vara

Älskar den textraden ur “Blott en dag”. En sådan vers kan jag meditera på sådana dagar när kraften tagit slut. Som idag.

Är sjuk och ska vara en bra mamma idag. Går sådär. Fast en bra sak med att välja att inte göra ett skvatt är att jag, när jag ligger på golvet bredvid min lekande älskling, faktiskt spenderar MER tid med honom än om jag varit frisk. (Även fast jag inte pratar så mycket med honom) Då skulle jag tvättat, tagit disken och bäddat medan han duktigt roat sig själv . Nu är allt (och jag) en enda röra. Men vi är tillsammans han och jag. 🙂

Fyra bra saker har jag dock gjort idag.

1) fått i alla frukost
2) sovit med älsklingen
3) fått i oss lunch
4) borstat tänderna

Idag får närhet gå före både pedagogik, samtal och tillsammans-lek. Kanske jag ska göra som min medbloggerska; dricka ett gott te 🙂

 

One thought on “Som din dag så skall din kraft ock vara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tre =