Vad en annan fyller sina dagar med

Jag och Kullan fixar här hemma! Det har varit VM! Jag har fått en massa jobb! Det är nästan att en glömmer bort att blogga, you know… Jag kan iallafall berätta att jag numera både säljer skor inne på en av galleriorna i Falun, står som publikvärd när det [händer grejer på Dalateatern], samt snart påbörjar ett lärarvikariat på en av gymnasieskolorna i stan. Vem har tid att blogga? Vad skulle jag blogga om?

Jo kanske att konstkollektivet [FUMF har släppt en bok som heter Words don’t come easy] som en annan är med i! Med bild och text och med en massa andra bra folk, typ [Vilda Kvist] och [Carolina Billvik] och fler såna dära fabulous people! 😀

fumf
Maila FUMF på fumogf [at] gmail.com för att köpa ett ex av boken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − tre =