Dude art (i min ägo)

När jag och Elon var i San Fran så passade vi båda på att införskaffa oss lite konst – vi gled in på ett ställe i The Haight som hette [DSF] där dom sålde små upplagor t-shirts och dessutom hade galleri i affären. Jag blev jätteglad när jag kollade på printsen på väggarna, för det var bilder jag kände igen – där hängde [Slaughterhouse Starlets-serien] av Keith P Rein!

Slaughterhouse-Starlets-Keith-P-Rein-5
Zooey och brandyxan.

Slaughterhouse-Starlets-Keith-P-Rein-9
Emma och grönsakshacken.

Slaughterhouse-Starlets-Keith-P-Rein-14
Meryl och knogjärnet.

Jag blev glad och pepp för jag tycker den bildserien är snygg och tuff, och såg att det fans småprints för 25$ så jag köpte mig denna lilla donna:
bild-1
som också kändes snygg och tuff. (Ser ni att det står “SPAM” i bilden över hennes skrev?)

Sen gjorde jag misstaget att gå in på Keith Ps [hemsida], och insåg snabbt att det jag hade uppfattat som snygga bilder som ironiserade sig över objektifierandet av kvinnor och idén om att kändistjejer ska vara holier than thou, egentligen bara var bilder på snygga tjejer som på olika sätt är lite “farligt sexiga” och hipsterblasé. MAN BA *SUCK* OCH *GÄÄÄÄSP*. Så, jag antar att nu hänger det en bit dude art i min hall. Så kan det gå.

One thought on “Dude art (i min ägo)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 1 =