“The drugs were there for me.”

Jag gillar verkligen Russell Brand. Han är rolig, smart, helt jävla galen. Han är också nykter alkoholist och gammal knarkare, och han är så fantastiskt intressant att lyssna på när han pratar om drogmissbruk och hur det behandlas. Hela hans dokumentär From addiction to recovery finns på youtube, och jag tycker den är lätt värd att se. Samtalet mellan honom och Gerada (ca 24:50) som skriver ut metadon till missbrukare är så himla… rörande. Och jag vet att jag låter som en hippie, men kom ihåg att vara snälla mot varandra! What Russ says: compassion.

Edit: jag klistrade in videon först, men det är ganska stötande klipp/bilder till och från, så om ni vill se är det kanske bättre om ni går till klippet istället, jag vet inte, här iallafall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + tolv =