The D is silent

Hallå jag har ju inte skrivit om fantastiskheten som var Django Unchained!! Jag och Simon såg den i förra veckan, och jag är fortfarande alldeles lycklig och lyrisk! Jamie Foxx var strålande, Christoph Waltz är min nya favorit-ALLT, och scenen där Leo börjar blöda från handen var precis så episk som Tumblr haussat upp den att vara. Jag blir alldeles såhär “Shiiit, årets bästa fiiilm!!” men så kommer jag på att februari knappt har kommit igång än. Men ja, wow. Episk bioupplevelse. Gå och se den, och se den på bio för det är lätt värt pengarna och soundtracket förtjänas att spelas på så hög volym ur så bra högtalare som möjligt.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eUdM9vrCbow[/youtube]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + sjutton =