Den gamla tekniken

Jag sitter hemma hos mamma och pillar med gammal teknik. Mamma bara skrattar åt mig, för tydligen gör jag en massa ljud i min iver och fascination – en massa “Ooooh!” och “Ahh! Iiiiihh!!” och sånt. Men jag blir verkligen så himla glad när jag får pilla med gamla kameror och projektorer och whatnot!

Nyss visade mammas man gamla super 8-filmer från hans barndom, och det var så himla mysigt, och nu har han sagt att jag får fota med hans gamla 110-filmskamera, och han hade TRE rullar 110-film kvar! Som är dödsgamla såklart, från 1980, så jag undrar om det ens kommer att bli några bilder. Men testa ska en såklart göra!

Kodak Ektra med, håll i er nu, “electronic flash”!

Kalle Anka på vardagsrumsväggen…

…visat med dom här grejerna!

Kolla, en gammal dragspels-Agfa och tre blixtlampor kvar! *dör*

Oooh, imorgon ska jag fota en massa och det ska bli så roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 5 =