Chris Brown får vad han förtjänar

Tycker det är så roligt att läsa recensioner av Chris Browns senaste skiva. Innan jag visar två exempel tänkte jag ge er lite bakgrundsfakta:

Den 8 februari 2009 åkte Chris Brown och hans dåvarande flickvän Rihanna runt i en bil i Los Angeles. Rihanna hade läst ett långt meddelande från en av Chris Bowns gamla flammor, och var upprörd. Chris Brown tyckte det var jobbigt att Rihanna var upprörd över detta sms. Så Chris Brown öppnade Rihannas bildörr och försökte knuffa ut henne ur bilen. Rihanna hade bilbälte på sig och satt därför kvar trots knuffar, så då tog Chris Brown Rihannas huvud och smällde in det i fönsterrutan istället. Sedan knöt han sin näve och slog henne i ansiktet. Han körde vidare, men mustade upp nog med simultanförmåga för att samtidigt kunna fortsätta att slå sin flickvän så pass att Rihannas kläder samt bilens inredning fick blodsplatter på sig. Han skrek att han skulle döda henne. Rihanna försökte få tag på hjälp, men Chris Brown tog hennes mobil och kastade ut den genom bilfönstret. När Rihanna försökte nå Chris Browns mobil tog han tag i hennes huvud och höll fast henne i strypgrepp med sin ena arm, och styrde med andra handen. Vid ett tillfälle stannade han bilen, och Rihanna lyckades då dra ut bilnyckeln och gömma denna. Chris Brown slog henne då i ansiktet och på hennes armar, och bet henne i handen. Tillslut lämnade han henne i bilen medans Rihanna skrek på hjälp.

Allt detta är sant, det hände, och det går att läsa i polisrapporten här. Chris Brown dömdes för misshandel och straffades med fem års skyddstillsyn, samhällstjänst och besöksförbud mot Rihanna.

Nu åter till dom där recensionerna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 7 =