Mera musik, mera Maggio!

Peppen har vart enorm inför nya Maggio-skivan, har jag känt, och nu är Satan i gatan äntligen hääär! Och jag måste säja – inte ett dugg besviken. Nu har jag bara lyssnat igenom den två gånger, men so far sitter jag och dumler till vartenda spår. Alla mina låtar är en vink till Linnros, festligt tycker jag som är alldeles för nyfiken på den historien. Sju sorger är en fin låt om gammal vänskap, Jag kommer vet vi alla hur fantastisk den är, men favoriten, det är Inga kläder. Herreminje.

“Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blir obekväm när
Visst du kan klippa dig, skaffa dig en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej, samma grej”

Och jag ba, skriker rätt ut “This is AWESOME!!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 20 =