Söndagssysselsättningar

God morgon! Eller, ni där i Svedala kanske precis håller på att gå och lägga er, men här i Japanland är det måndagmorgon och om några timmar ska jag på informationsmöte om hur terminen kommer se ut, hur jag får mitt studentkort och kanske får jag även möta min professor idag, Osaka-sensei?

Söndagen bestod iallafall av frenetiskt tecknande och skrivande. Tecknandet är inför en utställning jag bestämt mig för att ha. Jag vet inte var eller när, men jag vet hur, och jag tänker att om jag har ordentligt med råmaterial så kan jag helt enkelt börja ragga gallerier när jag kommer hem till Sverige igen.


Svartvita teckningar på diverse föremål. Låter sexigt, eller hur? ….BUT IT IS!

Skrivandet är på grund av skrivarkursen på Österlens Folkis som jag läser på distans. JAG VET, jag är den värsta tidsoptimisten i världen, men jag var sugen på att skriva mot uppgifter, såg kursen på nätet och tänkte “Jaja, det kan väl bli skönt att få sig lagoma doser svenska mitt i all japanska där borta.” Och nu blev det så. Den här veckan är vår uppgift att skriva en text om oss själva, där vi utgår ifrån dom 20 frågor Proust sa kunde användas för att beskriva en människa. Ganska roligt eftersom jag, Peppe och Jesper precis avslutat tredje delen av PPU, där vi vill diskutera just hur omöjligt det är att förklara och kategorisera personligheter. (Mer om senaste utställningen kan du läsa här.)

Sen så såg jag typ halva första säsongen av Arrested Develpoment, men den tänker jag fangirla lite över så den får ett eget inlägg lite senare. (ALLTSÅ MICHAEL CERA ZOMG LILLPLUTTEN! <3) Okej, bort från datorn och in i duschen. Igår såg jag förövrigt ut såhär:
Let’s call it städarchic!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 1 =