…men ikväll blire Party Orientation!!!1!

Idag har jag äntligen träffat Peter, på det stora gaikokujinmötet som pågått fram tills nyss. Det är många så kallade “orientations” såhär i början. Idag var det International Student Orientation, imorgon blir det Art and Design Exchange Student Orientation, senare även Library Orientation samt Japanese Class Orientation. Orientations orientations orientations. Och papper att fylla i, såklart. Papper papper papper. Så mycker papper att jag… vill börja vika origami? Nej jag vet inte. Mycket papper iallafall.

Ikväll är det i varje fall Välkomna-svenskar-fest i Art and Design-huset! Jag och Peter ska ses i hans dorm och sedan gemensamt spatsera dit och träffa våra fellow konststuderande. Spännande! Och hej, vin! Long time no see! 😀


En bättre bild på det jag försökte förklara för ett par inlägg sedan – det här är ån som rinner genom hela campus. Ån som har kojifiskar i sig. Och små stenbroar över sig. Men kawaii då!!


Dagens outfit. Bland annat the famous leopardcykelbyxor. Samt min mammas scarf som turban.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =