Uppe med kråkan

Att jag vaknade klockan halv fem imorse tänker jag nog skylla på jetlag, plus kråkan som kraxade utanför mitt fönster.

Det är aldrig riktigt tyst i Tsukuba. Typ tio miljoner cikador spelar konstant. Det kan kanske låta romantiskt, but oh no my friend. Det låter ungefär som att någon envisas med att gå runt med en gräsklippare, överallt, hela tiden.

Igår var en fruktansvärt intensiv dag, så idag tänkte jag nog mest strosa runt. Ta det piano. Gå till universitetets huvudbyggnad och ta en karta över stan, och lära mig hitta lite. Stanna till på den lilla matbutiken här på campus och köpa lite käk (bara torrvaror såklart, jag har ju inget kylskåp).

…gå till grovsoprummet och se om någon slängt ett kylskåp. Göra detta kylskåp till mitt.


Som utlovat – den fantastiska fläkten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + fjorton =