Atsui

Jag har en helt fantastisk liten lägenhet mitt på universitetsområdet. Helt ljuvlig är den. Behold!

[youtube]http://www.youtube.com/v/gUpIrfbHPF4[/youtube]

Idag for jag och Miyuki runt som dårar och fixadefixadefixade saker. Jag skrev på en massa papper, köpte en massa grejer, åt några slags friterade bläckfiskbollar med purjolök, rädisekräm och soja till lunch, satt i ett alldeles för långt möte med någon dam som jobbade för mobiloperatören någon bestämt att jag ska ha… Ingen mobil än. Det är okej. Det är bara min första dag i landet och det känns redan som jag fått sjukt mycket gjort. Kollat på mitt nya ateljéutrymme (sweet!), druckit en flaska kallt grönt te från en vending machine… införskaffat en fläkt. Nästan det bästa under hela dagen. Min fläkt, som är stor och rosa och vit och fantastisk.

Ty ni förstår, Tsukuba är varmt, mina vänner. Det råder här en fuktig, klistrig och klibbig värme som får en att vilja krypa in i duschen, slå på kallvattnet och aldrig kräla ut därifrån… Jaja, nu får jag ju visa benen iallafall.

Här kommer litebilder från dagen. Vi börjar med en dagen outfit tror jag bestämt.


Ingången till mitt studenthus!


Miyuki kör sin lilla lilla bil som ser ut som en sockerbit.


Jag och Mjukisen åt frukost i en park där någon gjort en liten installation 😀

Nu vill jag hitta Peter, min klasskamrat som också deltar i utbytet, som borde anlänt by now. Men eftersom vi båda egentligen är mobil- och internetlösa (jag lyckades charma till mig Mjukis inloggningsuppgifter, annars hade jag fortfarande vart okontaktbar) så vet jag inte hur vi ska kunna få tag på varandra. Fortsättning följer…

PS. Jarå, klart ni ska få se fläkten. Snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =