Okomfortabel i Qatar

1) Det förra inlägget skrevs faktiskt igår. Men jag är ny här och fattade inte att jag bara sparade ett utkast istället för att publicera inlägget. Jaja, nu är det uppe iallafall, och Peppe och Jesper får skina med sin närvaro i min allra första bloggpost här på SN! Whoo, “Du är alltså en del av bloggosfären nu?” frågade Peppe igår. Ja, jag antar det. Jag antar det. Hoppas ni kommer tycka det är värt att ha mig med.

2) Jag sitter på Doha International Airport i Qatar. Det är sådär. Jag har en femtimmars väntetid på nästa plan, och vill inget hellre än att få sätta mig i en flygstol och sova. Jag törs inte somna här, jag är alldeles för nojig över att missa plan och sånt.

Dagens fail är iallafall detta: imorse när jag valde ut mina flygkläder så var komfortabelt mitt ledord. Ni vet, 24 timmar på resande fot, då är det viktigt att klä sig bekvämt. Så jag körde på linne, hoodie och mina favoritcykelbyxor – leopardmönstrade.

Utan en tanke på mellanlandningen i Doha. Och nu sitter jag här, den enda människan på flygplatsen som blottar sina knän. Alltså verkligen, den enda. Både kvinnor och män skyler sina ben här. Inte jag. Som grädde på moset är mina spiror både lurviga och tatuerade.

Det känns som att mina ben inte fått såhär mycket uppmärksamhet på väldigt länge, och jag är inte ett dugg bekväm med det. Så. Den så väl valda flygklädseln = fail.


Förtappad på en flygplats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =