Kullerbytta och norrsken

Hej blogg!

Mycket har hänt och torkan har slagit hårt mot farmen. Bonden har tvingats slakta fler nötter än vanligt. Ladugården är under ombyggnad och den gamla utgödslingen har dömts ut av expertis. För första gången finns ved inför den kommande kylan och då gick den vattenmantlade gjutjärnspannan i köket sönder. Så som vanligt är det mer eller mindre kaos på farmen men det beror förstås på hur man ser det. Bonden försöker se det hela från den positiva sidan, prövningar är bra och leder ofta till utveckling.

Bonden har precis snubblat över en gräsklippare som en av sönerna flyttat på i mörkret och gjort en kullerbytta, hällt ut två hinkar ärt och tittat på norrsken.

God kväll blogg!

2 thoughts on “Kullerbytta och norrsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 1 =