Tvärstopp i avlopp

Hej blogg!

När plattsättaren idag kom tillbaka till farmen möttes hon av en liten överaskning i nya badrummet. Nu har  olika metoder använts för att lösa det lilla problemet utan resultat. Någon som har ett supertips på hur man kan göra?

Bilden är tagen efter en stund när det blivit lite värre. Det slutade med totalstopp och ingen toa i huset går nu att använda.

Det är så trevligt att ha plattis här och lillebror tycker också det. Han sa: jag tycker om Julia och räven. Förut har han sagt att han inte tycker om räven för att hon äter hönor. Efter en förklaring att räven har hungriga små rävungar i lyan som behöver mat så hade han tänkt om.

God kväll blogg!

One thought on “Tvärstopp i avlopp

  1. Hej Bonden!
    Om någon har hällt kakelfix eller cement i avloppsröret som jag antar är det som syns på bilden är det väl bara dynamit som hjälper. Eller grävmaskin. Små människor kan försöka gräva sig in under huset och byta avloppsrör. Den metoden användes när någonting hade hänt med avloppet i ett gammalt slott här i närheten. Jag undrar hur det känns att kräla omkring i underjorden med ett stort, tungt slott över sig. Förmodligen behöver Bonden inte ta till någon av dessa drastiska åtgärder därför att rörmokare är ett glatt gäng som enligt min erfarenhet löser även de svåraste problem med alla sorters rör som finns i hus. Hämta en rörmokare. Det är ett supertips.
    Om bondfamiljen och räven och rävens ungar äter opp hönapöna efter hönapöna, hur många hönapönor blir det då kvar till slut? Jakt, Attack och Spaning från Rovfågelflottiljen är väl också ute och flyger kan jag tänka mig. Hönapöna lever ett farligt liv. Tänder och klor. Ständiga hot i hönapönas värld.
    Nu skall jag ut och vårbruka, det vill säga gräva upp ogräs och beundra oxelhäcken som blommar så intensivt att den ser ut som om det hade snöat på den.

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 3 =