Påskrapport

En helikopter svävar över ladugårdstaket och letar efter en försvunnen person. En varg har skådats hos grannen. Bonden är påsksur och varvar ladugårdsjobb med att leka med lera. Klart slut.

2 thoughts on “Påskrapport

  1. Hej Bonden!
    Bonden har uppenbarligen konstnärliga anlag. Varför inte leka mera med lera och andra material och så småningom ordna en konstutställning på farmen eller i någon annan lokal? Min svärmor var konstnär och konsthantverkare. Hon arbetade mest i metall och textil. Sina första utställningar hade hon hemma i en stor före detta prästgård från 1800-talet, men verksamheten växte och utställningarna flyttade till riktiga utställningslokaler. Så småningom började gallerister höra av sig för att boka utställningar.
    En noshörning är kanske ett lämpligt djur att umgås med när man är påsksur. Två av områdets barn som händelsevis råkade titta in med sina föräldrar fick syn på bilden och hojtade: ”Ett sådant gulligt djur!” Gulliga noshörningar finns nog inte. Inga gulliga vargar heller, om inte Bonden gör en.

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =