Gissa djuret

Denna goding hittade bondbruden när hon städade under hönshuset. Städa under hönshuset hur kan man komma på något sådant? Det kan inte bonden som har fyra katastrofbodar förstå.

Vad är det? skrev bondbruden. Ser ut som en Whippet svarade bonden. Saknar du din hund skrev bondbruden.

Det är ett rådjur sa grannen med gröna traktorn.

Vad är det för varelse blogg?

9 thoughts on “Gissa djuret

  1. Haha vi tänker visst likadant! Jag har inte kommit till skott än, och misstänker att mitt skojiga inlägg inte kommer vara alltför uppskattat ?
   Den har tassar, långa klor, tre ben, rejäl mustasch och är ca 50cm hög.

   Anmäl kommentar

 1. Varför skulle det inte kunna vara en räv som hönsen så att säga har tagit hand om när den kom smygande för att äta opp dem? Städa under hönsahuset, förresten? Är det brukligt att göra det? Har jag aldrig hört talas om att någon har gjort. På bonden P låter det mest som om något slags inspektörer ojar sig över att han inte städar tillräckligt. Eller ojade sig, för bonden P får nog sägas ha lämnat bonderiet. Numera är det bara skog hit och skog dit. Inte så att han arbetar i skogen heller. Han mäter och säljer och köper träden. På rot, säger han. Han säljer helst skog på rot. Fråga mig inte varför för det vet jag inte. De säger att han har en räv bakom varje öra så det är väl något med det då.

  Anmäl kommentar

  1. Hej! Om det är en räv så har hen legat under hönshuset och lurat på hönsen lite för länge. Ser ut att ha legat där i minst hundra år. Dock städar bondbruden noga och huset är bara några år gammalt. Undrar om äggköparna känt någon svag lukt av räv när dom hämtat sina ägg. Så bonden P ķöper träd med rot, det låter ganska smart. Hälsningar bonden

   Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 1 =