Brev till Bondbruden

Kära Bondbruden!

Jag sitter här vid havet och dricker färskpressad juice. Solen gassar och runtomkring är det en blandning av lyx och misär.

Barnen spekulerade precis kring hur mycket Pepsi det kan ha gått åt för dig att driva farmen i en vecka. Någon gissade på några flaskor en annan en kubik. Bonden tror att du har fullt upp att göra av med all mjölk så du måste dricka av den.

Hur går det med varmbänken, någon sallad ännu?

Hälsningar från bonden

 

One thought on “Brev till Bondbruden

  1. Hej käraste Bonde1 i det soliga landet! Barnen är kloka! Den klokaste var den som gissade åt kubikhållet….
    Igår trodde jag att Pippi3 skulle dö, men hon var bara mätt och trött. Jag trodde inte hon kunde vara mätt så jag tänkte att hon var döende. Mjölken går åt så nu hoppas jag att Mamma Mu och Kråkan (dom två nya kalvarna) snart blir stora och kan leverera lika fin och mycket mjölk som Hertiginnan Bippsi. Kram från Bondbruden!

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =