Koekvation

Hej blogg!

SysterVet kurerade kossan och nu ser koekvationen ut så här:

50f=100s + 2m

Lite många okända kanske fast du blogg kan säkert lista ut vad det betyder.

Här ska du få en ledtråd.

6 thoughts on “Koekvation

 1. Men Bonden…
  Hur har Bonden tänkt sig att det skall gå att lösa en ekvation i vilken allting utom några siffror är okända? Vad ekvationen skall visa när den är löst är inte heller känt. + 2 m kanske betyder att någonting skall förlängas med två meter. Kostängslet kanske, så att kossan inte kan hoppa över det så som fåren gjorde. Men inte kurerade väl systerVet kossan så att hon från att ha varit nedsjunken i ett halvsovande kotillstånd plötsligt blev kapabel till slika idrottsliga bragder.
  Alltså, Bonden, ”Lite många okända”, som det står skrivet i bloggen, håller jag med om. Det jag kan gissa mig till att det kanske står i ekvationen är att kossans förväntade överlevnadstid får antas vara 50/50. Det vill säga att det är lika sannolikt att kossan kommer att stå här på jordklotet ännu en tid och glo med sina mörka koögon som att hon kommer att göra det på de saliga ängar någonstans i en fjärran kohimmel dit alla kossor förr eller senare går.
  Jaha, det här får vara mitt försök att lösa Bondens obegripliga ekvation. Men eftersom jag känner Bonden vid det här laget utesluter jag inte att det är något lurt med i spelet.

  Anmäl kommentar

  1. Hej jowa! Bra försök, förlänga kostängslet och koöverlevnadstid. Bonden tänkte att det var självklart att det handlade om mat, bajs och mjölk. Men det var visst bara bonden som tyckte det.
   Hälsningar bonden

   Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =