Drängarapport

Hej blogg!

Tydlingen är det ingen som undrar  hur det gick med kanindrängen. Bonden kan meddela att det gick strålande, han var inget vidare på att arbeta men sova och äta var han riktigt bra på. Somnade där han satt och vaknade glad och åt en stor portion mat. Sedan fortsatte han att äta det som våran lillebror kastade ner under bordet. Han åt tillsammans med katten odjuret Eddie.

Lite oroande är det att den som sist var barnvakt åt kaninpojken blev sjuk i sex veckor, det kan ha påverkat något till att bonden blev tillfrågad. Eller vad tror du blogg?

 

 

3 thoughts on “Drängarapport

 1. Alla tar nog föregivet att Bonden är en hyfsat säker barnvakt med tanke på erfarenheten i bagaget – 4 st snälla små pojkar som klarat sig med bravur!
  Hoppas Bonden inte blir sjuk, Bondbruden känner sig inte riktigt i form för 6 veckor i stora ladugården;)

  Anmäl kommentar

 2. Hej Bonden!
  Oj, vad det går undan i Bondebloggens värld! Bonden får nog ny energi av dagsljuset som håller sig kvar allt längre dag för dag. Här har fullmånen tagit sig upp över trädtopparna och lyser in genom fönstren så att rummet var ljust redan innan jag tände lamporna.
  Jaha, Bonden. Det blir fint med storebror i Nato, lillebror vid bordet och en kanindräng tillsammans med ett odjur under bordet. För övrigt tror jag inte att Bonden blir sjuk i sex veckor efter samvaron med kaninpojken. Människor som dagligen arbetar i ladugårdars virvlande moln av damm insuper sådana enorma bakteriemängder att dessa människors immunförsvar lär sig att förgöra en massa olika sorters inkräktare. Det finns förstås en hel del annat i det där dammet också, men det kan vi ta en annan gång.
  Vad beträffar mannen i brunnen är det trevligt att Lisa hade rätt, även om hon alltid har det. Varför? Jo, därför att Torgny Lindgren är en härlig författare med ett härligt språk. Efter varje nyutgiven bok av hans hand har han sagt att det får vara nog. Det här var sista boken; nu blir det inte fler. Och vad kommer året därpå om inte en ny bok av Torgny Lindgren.
  Det är tur för Bonden att Moffa och Bondbruden står vid Bondens sida när det så att säga brakar åstad på farmen.

  Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 13 =