Bonden, Minibror och Bondbruden på lusttur

Bondbruden tyckte att det var dags för en lusttur och vi skulle fara fram miljövänligt med hennes nya elbil (det går bra för vissa nu). Först kom hon över och hjälpte mig och minibror med ladugård, hon tog hand om allt bajs för det är hennes favoritsyssla och det började med en explosion. Efter ladugårdspasset skyndade sig Bonden och tog en mycket välbehövlig dusch och tvättade håret med Yoghurt repair goodbye damage, hur man nu kan döpa ett schampo till något sådant. Det hjälpte föga på Bondens sparsamt skötta kalufs. Iväg for vi men efter några mil stannade vi och lunchade ordentligt och laddade bilen. Bondbruden tyckte att det var självklart att man pluggar in bilen framför ett matställe och går och äter på ett annat, Bonden undrade om det var så man gör med elbilar och kände sig lite skurkaktig. Färden gick vidare söderut till vårat favoritvaruhus med ett namn på fyra bokstäver och en blågul skylt, här stannade vi länge. Sedan åkte vi till ett annat ställe som Bondbruden är extra svag för, det börjar på hundnagel med C och slutar på 1:a, där var vi strax innan stängningsdax. Sedan styrde Bondbruden norrut och vi stoppade en gång till för fröinköp precis innan den butiken också stängde. Att åka på tur med Bondbruden är alltid trevligt, roligt och lite utmattande.

Trevlans Helg Blogg!

2 thoughts on “Bonden, Minibror och Bondbruden på lusttur

 1. Bondbruden är också lite matt men mkt nöjd efter lustturen! För att inte tala om mätt! Min gulrutiga påse var betydligt tyngre än din, som dessutom var ämnad för 6 personer medans min var ämnad för 2.
  Nu är påsen lätt, men Bondbruden tyngre!
  Tack för trevlig dag, både till Bonde 1 och mjuka Mini med dom gosiga armarna! Snart åker vi på tur igen, jag känner mig inte klar!

  Anmäl kommentar

 2. Hej Bonden!
  Ja, man kan undra hur ett schampo kan ha fått ett så besynnerligt namn. ”Mjölk
  Honung flytande tvål” är ett annat. Jag misstänker digitala översättningsprogram. De
  kan hitta på de besynnerligaste besynnerligheter.
  Inte behöver Bonden känna sig ”lite skurkaktig” för att Bondbruden laddade bilen utanför ett annat matställe än det ni laddade er själva på. Vi kan nog utgå ifrån att matstället vid laddstolpen inte bekostar den el som elbilister förbrukar via laddstolpen. Mest troligt är att den kostnaden hamnar på något av de stora elbolagens bord. Två av dem har nyligen annonserat att de behöver ta ut den kostnaden av dem som laddar sina bilar via laddstolpar.
  Bonden, Bondbruden och Minibror har uppenbarligen trevligt när ni susar omkring i landskapet i den elektriska bilen. Den går väl tyst och fint, men hur håller man värmen i en elbil? Posten här kör elbil ibland på sommaren. På vintern har jag inte sett den efter vad jag kan minnas.
  Bonden tycks ha en särdeles väl utvecklad förmåga för att nå sina mål i sista stund. Den här gången var det strax innan affärerna skulle stänga. Jag minns hur det var när Bonden skulle ha ett nytt pass för ett par år sedan, tror jag det var. Jag har alltid betraktat mig själv som världens långsammaste människa, men frågan är om jag inte har en medmänniska i Bonden.

  Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 1 =