Bonden nödslaktas på BVC

Idag tänkte Bonden göra en mammablogg och berätta om när Lillebror som är resultatet efter upplösningen skulle på besiktning. Igår ringde Bonden till Barnavårdcentralen och bad om att få tidigarelägga besiktningstiden på grund av att djur skulle skjutsas på slakt. Det var inga problem och genast hamnade vi först på träffa doktorn listan. I morse efter att vi lämnat stora pojkarna i skolan for vi dit och först var det vägning och mätning och sedan väntan, efter en bra stund gick Bonden och sa till att det nu endast är fem minuter kvar tills vi måste åka hem för att inte få alltför brått. Då ringde sköterskan och efterlyste doktorn och sa till hen :

– Vi har en mamma här nere som ska åka på nödslakt om fem minuter

One thought on “Bonden nödslaktas på BVC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + fem =