2 thoughts on “Glad Midsommar Blogg!

 1. Hej Bonden!
  En sådan särdeles fin midsommarbild på mellanbror och Ike där de har slagit sig ned i rabatten. Man kan förstås undra hur det gick med blommorna som mellanbror och Ike sitter på.
  Man kan också undra hur tiden bär sig åt för att gå så fort som den gör. Nyss skulle det till att bli Midsommar och nu har det plötsligt varit Midsommar.
  Det är något knepigt med tiden. När jag var barn tyckte alla vi som var i ungefär samma ålder att sommarlovets bortemot tre månader var en tidrymd så lång att vi inte ens kunde överblicka den. Numera tycker jag att tre månader är en så kort tid att jag måste sätta fart för att hinna med det jag skall. Det är inte lätt för världens långsammaste människa, som dessutom gärna skjuter upp nödvändiga göromål till sista minuten.

  Anmäl kommentar

  1. Hej jowa! Blommorna som är ett ogräs enligt vissa klarade sig bra. Tjammo hade många sådana när hon var liten och kallar dem för sammetsblomma, jag vet inte vad det riktiga namnet kan vara. Visst går tiden snabbt när man är stor jag har ännu inte lyckats att så färdigt i trädgårdslandet.
   God kväll

   Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + sjutton =