Slutstyckat

Hej Blogg!

Säsongens sista lamm är styckat och bonden kommer nu att ha oceaner av tid för dig. Ska jag dra kalas del II eller berätta om lik i garderoben och inspektörer eller kanske om det bästa med att vara bonde.  Ses om en strax som jag och Bondbruden brukar säga.

???????????????????????????????

Bild från fårsamling inför klippningen i oktober

 

3 thoughts on “Slutstyckat

 1. Hej Bonden!

  Välkommen tillbaka till bloggen efter allt slit och släp i bonderiet. Bonden är säkert efterlängtad av många därför att du är en sådan pigg och rolig bloggare.
  Här har du själv angivit några ämnen att skriva om. De är alla intressanta för oss läsare. Varför inte ta upp tråden där du var senast och fortsätta med Kalas II? Det ser ut som om åtminstone en läsare är sprickfärdig av längtan efter en fortsättning på Kalas I.
  Måhända skall du berätta för dina läsare att bilderna här i bloggen blir större om man klickar på dem. I vart fall blev din senaste bild betydligt större när jag av misstag råkade klicka på den i webbläsaren Safari med den radiostyrda mus som hör till datorn. Fjärrstyrd kanske det heter. Jag vet inte. Den har i vart fall ingen sladd.
  Lycka till, Bonden, med de oceaner av tid som du nu har till ditt förfogande. Min erfarenhet av sådana oceaner är att de krymper ihop till insjöar häpnadsväckande snabbt. Fast det beror nog på hur man planerar sina tidsoceaner och jag är ingen framstående tidsplanerare. Dessutom är jag världens långsammaste människa vilket förstås har sin betydelse i tidssammanhang.

  Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 4 =