bondepakopet

Här kan ni se filmen http://www.bondepakopet.se/Vara-bonder/ och det är en hopblandning med en granngård så det är inte HP som leker bonde. Förresten så vet ni säkert att bonden har en traktor som är över 30 år och att man bara kan köra rullebör och rälshängda balar eller en liten ensilagevagn på bondens foderbord.

Jag tycker att det är en fin film men att den talande låter lite larvig och att texten är sådär, jag hade gärna skrivit texten själv. Och det är klart att man ibland ångrar sitt val att vara bonde, det kan till exempel hända när det kör ihop sig och arbetsbördan blir för stor och familjen blir överkörd.
Att den här bonden älskar årstiderna är helt sant att kämpa under stallperioden och se fram mot ljuset och våren. Jag vill ha det lite mörkt och tungt och tufft ibland för att känna skillnad, snart är det betessläpp.

Hej Hopp Blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + ett =