Bonden roar sig

Hej Blogg!
Det är låga dagar på farmen nu i lamnings och kalvningstider och idag var schemat lite extra hårt med både doping och en kvällsunderhållning i stan.

Det ledde till att ladugårdsskötseln blev uppdelad på fyra pass och bonden fick duscha tre gånger.
För att bonden och barnen skulle hinna i tid till dopingen så skulle HP fixa lunch och se till att barnen skulle vara rena och ha fina kläder på sig. I ladugården trilskades både kor och utgödsling och exploderade, klockan 12.55 tittar bonden ut och får ser barnen cykla omkring i leran och HP har påbörjat ett projekt att klippa äppelträd. Ingen panik det blev ordning på allt och vi kom nästan iväg som planerat vid 13.30.

När det var dags att fara på kvällsunderhållningen anslöt Tuttifrutta till följet och sprangefter bilen som en galning med en hög hastighet nedför backen, chauffören fick trampa gasen i botten för atthänga av lammet.

Det var lite jobbigt att sparka ut sig på sista ladugårdspasset nu ikväll men i det hela var det en väldigt bra dag.

God Natt Blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 5 =