Kräftans tid

Hej Blogg!
Det hände en natt att bonden sov för mycket och drömde men inte om flygturer den här gången. Jag var i en vit sal och fick beskedet att jag drabbats av en hemsk cancer. Så var det med det och nu fick jag en förklaring till varför jag känt mig lite kraftlös vissa dagar. Det som jag tyckte var orättvist var att jag bara hade tre veckor kvar och att de flesta som får en svår diagnos kan hänga med ett par år. Det var mycket praktiskt jag måste hinna med bland annat så döpte jag om dig blogg till Kräftans tid. När jag vaknade var jag så glad att det bara var en dröm.

Jag hoppas få leva länge till, jag älskar livet och jag vill som det står så fint i en vacker låt: – Jag vill känna att jag levt mitt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sju =