Flygbloggen

Hej Blogg!
Nu har bonden varit ute och flugit igen och den här gången var det med en flygande matta. Vädret var dåligt, snöblandat regn och byvindar, bonden skulle försöka hålla kvar två passagerare på mattan och följa E4 genom Stockholm, genom tunnlar och akta för vägskyltar och gatbelysningar. Det var problem med manövreringen av mattan, bonden satt längst fram och drog upp eller ner den fransade kanten men mattan var svårstyrd, ibland trodde jag att jag kommit på hur den skulle styras och så störtdök den utan att det gick att hindra. Ett tag hängde den ena passageraren i ena foten och fladdrade under mattan och vid ett tillfälle krossade vi fönster och flög rakt igenom ett höghus och fortsatte sedan oskadda. Hur landningen gick vet jag inte.

Så härser min drömflygmeritlista ut så här:

-flygplan
-tåg
-hiss
-flygande matta

Jag kanske skulle byta namn på dig till flygbloggen och så kan jag dra den om tåget och hissen också.

Imorgon kommer mr Bobcat och ska göra en välbehövlig mockarinsats här på farmen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 11 =