Senaste från farmen

Hej Blogg!
Bonden sitter på kontoret och gör tråkjobb om jag inte hade kniven på strupen hade jag berättat för dig ingående om veckans händelser. Jag kanske kan dra det lite snabbt, en ko stupade framför bonden och hade en nära döden upplevelse men kunde räddas av syster Vet som ryckte ut i ilfart och lämnade sin sambo med tre barn mitt i Hells hour.

Dagen efter fick bondenhjälpav kusin Nisse 5 år, när han på kvällen skulle skjutsas hem kontrade syster Vet koräddningen med pianoflytt.

Bonden har hunnit göra semlor och varit på tovningskurs och i början av veckan var bonden tvungen att ploga snö.

Äggkläckningen är inne på dag 12 och bonden har blivit hönsgalen och genomsöker nätet efter avelsägg från spännande raser. Ibland skulle jag behöva någon slags blockad på datorn.

Nej nu måste jag tillbaka till internettosbankos, Hejdå Blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =