Mer baddräkt

Bondeväninnan sa att när det gäller bondens nygamla baddräkt så rör det sig troligen om en sexdräkt från 80-talet. Bonden tycker själv att baddräkten är något gles men att det kan åtgärdas med ull.

Moffa sa att en turist blivit uppäten av hajar i området dit bonden och familjen ska. Då fick bondbruden en lysande idé om att bonden skulle vaccumförpacka en laddad bultus pistolus i en köttpåse för att ha med vid snorkling ifall en haj skulle dyka upp. Bonden funderar på ifall den skulle få åka med i flygplanet.

Syster Vet och broren hade diskuterat bondens resa och kommit fram till att det skulle bli jobbigt för dem ifall bonden inte kom hem för då skulle dom vara tvungna att ta över farmen. För syster Vet skulle det vara särskilt besvärligt då hon är ganska gravid (tänkte skriva dräktig) och för en tid sedan gick ned i split under en skridskotur med barnen.

Farmen har skötts plättlätt idag och det har varit en strålande vinterdag, Tack kungBore.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =