Pass

När bondeväninnan drygt en timme innan poliskontoret skulle stänga fick höra att bonden och lillebror skulle dit kastade hon sig i duschen för att följa med.

Lillebror och jag kom fram tjugo minuter innan stängning och tog kölapp även till bondeväninnan. Precis närvi gått fram tilldisken kom bondeväninnan springande och klockan slog tre och dörren låstes. Släpp inte in henne ropade vår passgörare till någon som skulle gå. Men bondeväninnan tog sig igenom den första dörren och sedan sa passgöraren att bonden skulle mäta lillebror borta på andra sidan rummet. Då råkade bonden gå förbi och öppna den inre dörren och langa kölappen till bondeväninnan, nu plingade det till och hon gick rakt in i passkuren bredvid. Jag vågade mig tillbaka till vår kur och sa 116 cm med stövlar. Var det du som gav henne kölappen frågade passgöraren? Ja svarade bonden och ångrade sig, man ska alltid neka har någon försökt lära mig. Det var riktigt dåligt gjort sa hon.

Bonden hamnade inte i arresten och sedan gick stadsresan vidare, det inhandlades 75kg salt och tjugo par strumpor. Sedan fikades det och handlades lite mat.

I mataffären sa lillebror:

-Jag måste köpa en skylander för jag måste tänka lite på mig själv också

God kväll blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =