Safeshopping.dk

Hej Blogg!
Så var det det här med julklppar till barnen och där inräknat alla kusiner. Bonden har en tendens att göra saker för sent och det ska inte barnen behöva drabbas av på självaste Julafton. Man kan inte säga att ditt paket har fastnat på posten. Syster vet har påmint bonden ett par gånger om detta. Bonden hade från början tänkt tova fina tofflor till alla kusiner. Nu är det så att ullen sitter kvar på fåren som står i ladugården och där sitter för örigt även de flesta fårfiolerna som bonden skulle sälja på Julmarknad pålördag.

Julklappsplanen fick läggas om och bonden vände sig till internettet och safeshopping.dk. Bonden kunde inte hitta sitt betalkort när kalaset skulle betalas i förskott och kryssade i all hast i kontotransfer. Det var inte helt lätt med massa koder och nummer så bonden skickade ett mail till syster vet och bad henne betala(så länge). Syster vet tyckte inte att safeshopping verkade särskilt säkert och retunerade mailet. Bonden fick maila på danska och be om att få betala med kort, plätt som en lätt. Nu har jag fått detta underliga mail och jag tror att det betyder att julen är räddad?

Det er med glæde at vi kan meddele dig at vi idag har afsendt din ordre.
Du kan følge din pakke via Post Danmark tracking service, dog bør du være opmærksom på at de første registreringer typisk først sker i morgen tidlig.

OBS! detta är ett undantag, självklart föredrar bonden att köpa Svenskt och närproducerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =