Butik

Hej Blogg!
Bonden hade inte tänkt sig en skröna utan en alldeles sann historia om drömmen om en egenhändigt tillverkad klänning i mohair. Jag kan tillägga att jag varken kan spinna eller sticka, getterna luktar f_ n och har tappat bort sin fru och är bara till besvär. Nu har ni visst fått historian i kortversion, ja just det jag ringde en jägare också men det hjälpte inte.

Kunderna har börjat promenera till gården som inte har gårdsbutik, tre stycken har kört fast i backen på sin jakt efter korvar och fioler och fläsk. Igår kom en man traskande upp och beställde en gris och i somras irrade sig en fransos upp hit och letade efter butiken. Man kanske skulle ha en liten butik? Jag öppnar nog en i nästa vecka, så får det bli.

Snökedjorna är redan på traktorn, det är nästan rekord.

God Afton Blogg

Inte riktigt så här mycket snö ännu, detta var januari -11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 17 =