Farm under kontroll

Hej Blogg!
På morgonen ringde en bondekollega som jag bara brukar prata med i samband med att han kommer hit och gör körslor någon gång om året. Han undrade hur det går med fåren? Jo tack , det har gått bra i höst, lammen har växt . Vi pratade om lite annat innan han sa att det var fårkontrollen han menade, ifall jag hade klarat mig eller gått under, det var det han ville veta. Jag berättade att fårkontrollen hade klarats galant och det framgick inte ifall bondekollegan tyckte att det var bra eller dåligt. Tydligen så läser han min blogg och undrar hur det går i alla fall, jag lovade att det skulle bli blogg ikväll och så försökte jag att sälja en halv gris till honom men det gick inget vidare.

Bonden har haft ett par minst sagt turbulenta veckor men börjar nu återta kontrollen över farmen. I måndags var det en sådan där dag när allt går åt skogen. Innan problemen började så ringde Moffa och undrade om jag behövde hjälp med något nu när det blivit så kallt, nej det är inget särskilt jag klarar mig sa jag. Moffa sa att han tittar förbi ändå och det var en herrans tur för mig.Han hann knappt åkahit innan det smällde till i avlastarvagnen och den gick sönder, sedan fortsatte det med att lastarenbetedde sigilla och utgödslingen blev översvämmad, grisar och nötter blandade sig, bilens dörr inte gick att stänga.

Tack Moffa för att du kom och har hjälpt mig hela veckan. När du inte är här klarar jag mig på något underligt sätt och när du är här förstår jag inte hur jag skulle klarat mig utan dig.

God kväll Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =