Game over

Hej Blogg!
Egentligen så har jag satt bloggförbud på mig själv tills jag gjort vissa saker på kontoret men här kommer en ändå.

I går:
Det var höstlov och lillebror hjälpte till med utgödslingen och mellanbror grävde en krater i hästhagen, storebror hoppade studsmatta sommarklädd, två kalvar betade i trädgården och Otto åt fallfrukt.

Det lät ganska trevligt men jag var ingen bra mamma idag, jag blev galen flera gånger då konflikterna duggade tätt och jag blev avbruten ideligen.

I dag:
Storebror hjälpte mig i ladugården, han fick följa med uppför den branta trappan som leder upp bredvid spannmålssilosarna. Jag skulle rätta till en kilrem som hoppat av ett snurrande hjul som driver en elevator med små koppar som man kan transportera upp spannmål eller möss med, enkel och bra förklaring hoppas jag.
Tidigare har jag haft strängt förbud för barnen att närma sig trappan men nu är inte storebror så liten längre. Vi traskade upp och passerade olika hinder, bland annat uttappade ärtor som man måste gå försiktigt på, snart var vi nära förgårdens tak, när trapppan tog slut klättrade jag vidare upp och storebror konstaterade att här var det stor risk för ”game over”. Vi skrattade och resten av dagen blev ett TV-spel med banor som skrapa skit utan att trilla i dyngrännan, mjölka ko och akta sig för tjuren, rulla upp eltråd utan att fastna i leran och klara banorna i tid innan det var dags att hämta lillebror på dagis.

God kväll blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + tre =