Nya höns

Hej Blogg!
Bonden har fått ta hand om några besprutade hönor och en kaxig tupp från syster Vet. Nya tuppen som var hälften så stor som Lasse II gick genast till attack, han bråkade med hönorna också. Nu är det lugnt i hönshuset och alla sover tillsammans.
När syster vet och kusin nisse kom stod bonden och lillebror och öste grus och bättrade på koingången. Bonden var så nöjd över gruslasset som blivit levererat tidigare på dagen och syster Vet sa att det inte skulle göra någon skillnad.

Imorgon ska jag och bondevänninan och bondbruden på tovningskurs, det ska bli roligt. Härhttp://tildamindemo.wordpress.com/ kan ni läsa om när bondbruden gör i ordning ull inför kursen, min ull ligger än så länge i en påse på logen.

Ingen mand har dykt upp ännu.

Trevlig Helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 6 =