Grötigt

Hej Blogg!
Bonden är pigg (på dagen) och eleven är sjuk. Fåren är kvar på sätern och nötterna är lite överallt. Igår var det nära en katastrof då bonden hade glömt en grind öppen. Bonden skulle precis fara till dagis när bondevänninan kom förbi och såg att det gick en långhårig ko i trädgården. Mota in den då skrek bonden från balkongen och det visade sig att grinden var helt öppen och ryktet precis gått i nötflocken att det var fritt fram ner i trädgården. Tack för det bondevänninan, det hade inte varit roligt att komma hem efter stadsturen och mota djur i mörkret.

Bondbruden har varit här och mjölkat. Bra för bonden har svårt att göra av med all mjölken, det har blivit bullar, gröt, gröt, gröt igen och gröt, varvat med lammfilé och en bralin och gröt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem − två =