Spelar roll

Idag kom en ny elev, ännu en som önskat att få vara här, kanske går det ett rykte om att den här bonden inte börjar så tidigt på morgonen. Det eleverna inte vet är att den här bonden ofta jobbar sent på kvällarna och inte har ledigt på helgerna eller ens på Julafton.

Den nya eleven svarar ofta “spelar ingen roll” om man frågar hen något och hen gillar inte traktorer. I

dag så fodrade vi, gick med fåren till sätern, mockade och högtryckstvättade. Sa jag vi, ni vet att jag har svårt att släppa högtryckstvätten och jag frågade eleven ifall hen ville byta uppgift och köra med den. Spelar ingen roll sa hen och då körde bonden nöjd på med tvätten.

Lite senare gick vi för att mjölka nya kossan och det verkade eleven tycka vara roligt, hen var inte rädd för kor eller koskit, när det var klart frågade jag:

-vill du ta med dig mjölken hem?

Gissa vad eleven svarade…….
( Får jag svar så kommer helgens blogg som jag glömt att publicera)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − sex =