En resa

Hej Blogg!
Bonden har kört bil i mer än 30 mil med bråkiga barn och det är en lång påfrestande sträcka för att annars mest köra tre kilometer till dagis. Väl framme har vi varit i en ståtlig byggnad tillsammans med nästan 300 personer och lyssnat på kloka och fina ord och gråtit. Bonden satte igång att snyfta direkt alldeles själv och senare visade det sig att man bara skulle gråta på beställning vid vissa tillfällen. Sedan har vi traskat en bit mitt på vägen efter en bil till en fin och lugn plats. Efter det åt vi oss mätta och sov.

Efter att ha kört den långa vägen hem och flyttat några djur, motat in en rymling och matat grisar och får är bonden sig själv igen.

Tack Bondbruden (tidigare kallad nya grannen/arna) för hjälpen med djuren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 2 =