Om eleven

Hej Blogg!
I dag var sista dagen för den tvådje(lillebrors ord) duktiga eleven. Han har tagit egna initiativ, huggit i här och där, jagat nötter och fångat får som en mästare. Det har gått åt endel plåster och han har krossat glas men det har varit mycket roligt att ha honom här.

Han äter inte äppleneller tomater men idag när vi skulle fika och runda av så åt han minst fem bitar äppelkaka, bra gjort för att inte gilla äpplen!

Jag sa hejdå när han satt kvar vid bordet och gick ut för att göra några saker och när jag kom tillbaka in mer än två timmar senare så var han kvar.Nu var han säkert efterlyst hemifrån och jag sa till honom att han måste klargöra hemma att han stannade frivilligt fast det var fredagkväll.

Bonden vill inte att föräldrarna ska tycka attbonden är enhemsk handledare som låter honom jobba och slita på fredagskvällen/arna. Jag tror nog atteleven nu vet ganska såbra hur det är att vara småbrukare.

TACK för allt eleven och Trevlig helg blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 10 =