Operation onödig? och russinlunch

Igår var jag och barnen ute för att dra fram ström till en tillfällig hage på en vall. Vi skulle gräva ned en kabel i vägen för att leda fram ström och så bad jag mellanbror att testa om det fanns bra ström i hagen vi skulle ta ifrån. Han testar gärna med handen, ingen som helst ström sa han och höll i tråden en lång stund.
Suck vad gör vi nu? Jag lägger om planen för att drar fram ström från grannens hage istället och jag börjar rulla ut 400 m eltråd. Som tur är dyker grannarna upp och gör en insats, när vi går där i hagen säger lillebror till grannen att:

– idag har vi ätit russin till lunch.

Ja det var nog sant för det hela drog ut på tiden och lunchtid var förbi och barnen hade fått varsitt russinpaket innan vi åkte på haguppdraget.

När allt är fixat och vi ska öppna den strömlösa hagen genom att lösa upp en knut för att flytta över nötterna finns det helt plötsligt ström i tråden. Mellanbror och grannen fick knyta upp, Tack för hjälpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 8 =