Hästkrafter

Hej Blogg!
Här händer både sannolika och osannolika saker så som lingonplockning, får som begår självmord, duktiga elever som praktiserar, marknader, halmbalsinsamling, mockning, städning, farbror blå, målning och klippning. Önskar du en fördjupning i något av ämnena så lämna en kommentar.

En ganska osannolik sak som hände igår var att HP tog en ridtur på Tölparen.
Jag och storebror hade varit på en tur och nu ville mellanbror också rida. HP klängde upp på Tölparen och ställde in riktningen på grusvägen mot skogen, bakom red mellenbror på Titla. Innan dom gav sig iväg sa jag till HP att – om du känner dig det minsta osäker så hoppa av och gå istället, och vad gör han tror ni? Jo rider ut på ett stort fält och rider så långt bort man kan komma på det sedan vänder han om hästen i riktning hemåt …..

När han red iväg hade han vita kläder om jag säger så, hem kom han skitig och mörbultad med ond axel och höft, Mellanbror hade njutit av hastigheten när hans häst hängde på. Mellanbror sa att det gick mycket fort och att bromsen inte fungerade, det verkade den inte ha gjort för HP heller.

HPs kommentar var att det var fler hästkrafter i Tölparen än i den andra som hade kommit minst 100 meter efter.

God Afton blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 6 =