Kyligt

Hej Blogg!
I Lördags när jag och bondevänninan var på ” Bondens egen marknad ” sa pratade vi om kyldisken, jag berättade att den inte var min utan att jag lånat den av en kollega. Jag sa till henne att tänk om han skulle vilja ha tillbaka den då vet jag inte vad jag gör. Vad hade jag tänkt?

– Att han skulle glömma bort den

– Att han skulle komma på att han inte behövde den och jag fick köpa den(den är inte till salu det har jag försökt med tidigare)

– Eller möjligen att han skulle vilja ha tillbaka den när det inte var högsäsong
för bondens marknad och jag skulle hinna köpa en ny i lugn och ro.

Idag hände det som jag minst av allt ville skulle hända, han ringde och ville ha tillbaka den senast på torsdag.
I helgen behöver jag en kyldisk både lördag och söndag, nu sitter jag här ledsen och utan disk. Det finns inte riktigt någon tid att leta igenom nätet efter kyldiskar och sedan hämta långt bort, pengar är det också dåligt med, räkningarna rullar in. Halmen ska hem, nötdjuren behöver nytt bete, fåren måste sorteras.

Kära blogg hjälp mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + elva =