Plastigt

Hej Blogg!
Bonden for iväg med den packade vagnen vid åttatiden och körde fel. Jag hade fått för mig att det var på ett annat ställe och när jag kom fram fanns inga plasthögar eller traktorer, jag såg inte heller till någon som såg ut att vara på väg.

När jag vänt och kom till rätta sa plastvärden att han sett mig åka förbi och tänkte att jag skulle på utflykt. Avlastningen gick snabbt det var bara att tippa av framför en stor container och så bar det iväg hemåt. Sedan var det bara att börja sortera och lasta igen och det tog lååång tid igen.

Jag kom fram för en andra avlastning i god tid före stängning(15.00) klockan var inte mer än 14.47. Före mig tippade någon av ett jättelass och en ny plastvärd sa till mig:
-Lasta av fort som FAN varsomhelst!

Nu verkade det inte vara så noga med vilken plast som hamnade var och jag tänkte på timmarna hemma med sortering, men kanske misstog jag mig. Eller så var det någon form av organiserad oordning och plastvärdar vill förståss också ta helg.

Jag är glad att jag nu efter fem år kommit igång med plaståtervinningen. Nu är det slutsparat, TACK bondevänninan för initiativet och hjälpen och grannen för lånet av vagnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − femton =