Återvinning

Bonden är knäckt, kanske för att nästan alla djur är utsläppta eller för att den senaste veckan bara blev för mycket. Hektiska dagar och sociala aktiviteter på kvällarna och det som gav dödsstöten var när bonden besökte ett stort varuhus långt borta för att göra ett stort inköp under tidspress. Bonden blev trött och sjuk.

Idag har bonden lånat en stor tippvagn av en granne och fått hjälp av bondevänninan med att sortera och lasta rundbalsplast. Planen var att köra flera lass till insamlingsplatsen som ligger kanske en timme härifrån med bondens hastighet. Men att lasta var svårt, inte ett lass kom iväg för klockan var strax före två när första lasset var klart och då höll vi på att svimma av hunger och insamlingen skulle stänga vid tre. Vagnen står nu fullpackad och klar för avfärd till imorgon istället.

När bondevänninan åkt hem flyttade jag djur till nya beten och pressade på mer plast på lasset och säkrade det med ett spännband. Sedan fyllde jag hästransporten med en annan plasttyp och kvistlackade ett halvt tak.

God kväller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =