Tack för allt Östen

Hej Blogg!
Bonden har varit på tur och lämnat tillbaka lånebaggen Östen och bytt ut hästskorna som var i fel storlek. Butiken stängde sju och jag hade säkert två minuter till godo, hoppas det blev rätt den här gången. Jag använder inte någon särskilt bra metod för att välja rätt skor och till nästa gång jag ska köpa minns jag inte storleken. Vet ni vad som händer om man låter hästen ha för små eller för stora skor?

Östen är en stor och fin bagge men han är opålitlig. Han har lyckats att stånga mig två gånger, och bondevänninan for rakt in i foderbordsregeln en gång. Moffa vågade han sig också på en gång när Moffa passerade rastfållan för att gå till pumphuset.
När man vänder ryggen till tar Östen fart och det är inga småsmällar utan han tar i ordentligt. På sista tiden har bonden blivit lite mera vaksam och haft ett halsband på honom och i bland bundit upp honom när något ska göras i boxen.

Stort TACK för lånet av Östen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =